B4-

Solarni grijač vode Thermosiphon

Sustav zatvorene petlje serije KD
Neizravni sustav s izmjenjivačem topline okružuje spremnik tople vode, tekućina za grijanje se kreće između solarnog kolektora i izmjenjivača topline.
Sustav zatvorene petlje serije AD
Direktni sustav dizajniran za mjesta na kojima je kvaliteta vode dobra i nema rizika od smrzavanja.
dmhottank-10

Spremnik tople vode za kućanstva

Spremnici za toplu vodu dvostrukom zavojnicom serije BD
Spremnici BD serije imaju prednost od dvije zavojnice što omogućuje istovremeno grijanje tople vode. Donja zavojnica spaja se na solarni kolektor(e), a gornja zavojnica povezuje se s kotlom za grijanje.
Akumulacijski spremnici serije BA
Konzistentno rješenje za spremanje tople vode za domaćinstvo. Zagrijana voda održava konstantnu temperaturu zahvaljujući poliuretanskoj izolaciji bez HCFC-a velike gustoće koja smanjuje gubitak topline.
vacuum-300×229

Solarni bojleri s vakuumskom cijevi

Solarni bojler bez pritiska sa spremnikom od nehrđajućeg čelika (SUS-304). Hladna voda zagrijava se u vakuumskim cijevima i teče termosifonskim ciklusom do spremnika. • SUS-304 spremnik od nehrđajućeg čelika • Izolacija: poliuretanska pjena velike gustoće • Vanjski poklopac spremnika: obojeni čelik / nehrđajući čelik • Montažni set: Obloženi čelični tip ravnog krova

Solarni kolektori

kesit-300×189kollektor
Solarni kolektori HP serije
Pločasti apsorber, laserski zavaren visokokvalitetnim plavim premazom. Uski okvir i izolacija od kamene vune ili opcionalno izravno ubrizgana PU izolacija.
Solarni kolektori ST serije
Isplativi solarni kolektor s performansama i trajnošću. Ista konstrukcija i materijal kao i HP serija, jedina razlika je laserski zavareni apsorber u cijeloj ploči u crnoj boji.

tankandpanel-256×300

Solarni bojleri s prisilnom cirkulacijom

Komponente sustava sastoje se od sljedećeg: Okomiti spremnik tople vode s jednom ili dvije zavojnice. Solarni kolektori prema veličini sustava. Pribor koji sadrži hidrauličke i elektroničke dijelove. Montažni set za montažu solarnih kolektora na ravni ili kosi krov.
collective2-300×137

Kolektivni solarni sustavi grijanja vode

Nudimo kolektivne solarne sustave za grijanje vode od savjetovanja do potpune usluge, uključujući dizajn, opskrbu materijalom, montažu i puštanje u rad rješenja za toplu vodu hotela, bolnica, stambenih zgrada, spavaonica, vojnih objekata, javnih zgrada itd.
accessories

Dodaci

Oprema visoke kvalitete koja osigurava uspješnu instalaciju i optimalne performanse.
• Solarni regulator
• Solarni regulator za termosifonski SWH
• Solarna stanica
• Izolirana inox cijev 25 mt.
• Setovi za montažu na ravni krov