FINECO


EVI-Monoblock-Heating-Heat-Pump

Dizalica topline za grijanje i hlađenje izvora zraka

EVI monoblok dizalica topline za grijanje
Ova je serija izvrsna za centralno grijanje i hlađenje u kući s ventilokonvektorima. Hlađenje: Zračno hlađeni hladnjak koristi isparivač sa školjama i cijevima. Grijanje: Zračno hlađeni hladnjak koristi isparivač tipa peraja
Industrial-Water-Cooled-Chiller

Industrijski hladnjak s vodenim hlađenjem

Ovaj hladnjak „zraka - voda“ ima europeizirani dizajn i elektrostatičko prskanje. Ne mora biti opremljen rashladnim tornjem. Prikladan je za farmaceutsku industriju i ostale proizvodne industrijske linije.
Heat-Pump-Dryer

Isušivaći

Koristi se za sušenje različitih materijala. Usvaja princip rada dizalica topline za odvođenje topline kako bi se stvorio protok zraka za sušenje industrijskih i poljoprivrednih materijala. Ova vrsta dizalica topline koristi inteligentni sustav, s mogućnošću kontrole temperature, uz niske troškove.
Geothermal-Water-Source-Heat-Pump

Izvor geotermalne vode

Dizalica topline za izvor geotermalne vode
Ovo je geotermalna dizalica topline s izvedbom „voda - voda“. Ima visoke performanse grijanja, kompaktnog dizajna, zahtijevajući vrlo malo podne površine. Prikladna je za vile, škole, hotele, obitelji i urede, za toplu vodu ili grijanje + hlađenje.
Swimming-Pool-Heat-Pump

Dizalica topline za bazene

Ova dizalica topline posebno je projektirana i dizajnirana za kontrolu temperature vode u komercijalnim bazenima i spa centrima. Dizajn kondenzatora u obliku slova V, smjer strujanja zraka i inteligentni sustav upravljanja omogućavaju jedinicama visoku učinkovitost.
All-in-One-Domestic-Water-Heater

Dizalica topline za grijanje vode

Dizalica topline po principu „sve u jednom“ jedan je od najekonomičnijih sustava za sanitarnu toplu vodu u kućanstvu. Vrhunskim dizajnom uklapa se u svaki interijer. Ima 3 do 4 puta veću učinkovitost.