Solarana inteligentna vanjska rasvjeta

SOLARNA RASVJETA Pametni gradovi oslanjaju se na održive i obnovljive izvore energije. Mi težimo da gradovima pružimo 100% pametna rješenja za solarnu rasvjetu. FiPRONET dizajnira i proizvodi visokokvalitetna, potpuno autonomna i energetski učinkovita solarna rasvjetna tijela izvan mreže koja doprinose smanjenju emisije CO2, svjetlosnog zagađenja i troškova energije. Aplikacije pametne solarne rasvjete imaju presudnu ulogu u izgradnji održivih gradova sa svojim ekonomskim, socijalnim i ekološkim prednostima. FiPRONET pruža gradovima, zajednicama i pojedincima isplative, funkcionalne, istančane i inteligentne modele solarne rasvjete.

ROTA-IN4

ROTA

Sustav solarne rasvjete s kutnim PV pločama za ulice, ceste i autoceste izlazne snage od 10 W do 40 W. Rješenje za rasvjetu izvan mreže sa 100% obnovljivom energijom.
Lona-kapak

LONA

PAMETNI SOLARNI STUP
ilka1

iLKA

Solarni sustav rasvjete
za autoceste i glavne gradske ceste s opsežnim opcijama konfiguracije od 30 W do 100 W.
REFA-T-KAPAK

REFA- T

Sustav solarne rasvjete
s kutnim PV pločama za ulice, ceste i autoceste izlazne snage od 10 W do 40 W. Solarna rasvjeta izvan mreže s litij-baterijama dugog vijeka trajanja.
REFA-L-IN5-1024×856

REFA L

Sustav solarne rasvjete
za parkove, pločnike i biciklističke staze. Integrirani („sve u jednom“) sustav od 8 W do 30 W. Jedinstveni i integrirani dizajn sa 100%-tnom solarnom energijom.