Nature always wear colors of spirit


MS Energy Consulting ltd is engineering and energy consulting company with expirience in energy sector with a focus on safety, quality, operational and profitable production process.

Naša vizija

Vizija tvrtke je biti prepoznat partner u energetskom sektoru kroz primjenu novih tehnoloških rješenja i zadovoljstvo klijenata.

Naša misija

Misija tvrtke je biti poželjni partner u projektima energetske učinkovitosti kroz inovativni i profitabilni proizvodni proces usklađen sa ekološkim standardima.

Prednosti ekološke energije

Među nekoliko blagodati solarnih panela najvažnije je da je solarna energija doista obnovljivi izvor. Može se koristiti u svim dijelovima svijeta i dostupan je svaki dan. Sunčeve energije nikada ne možemo ostati bez razlike za razliku od nekih drugih izvora koji se pretjerano koriste.
Sunčeva energija lako nam je dostupna i dostupna dok imamo sunce koje će prema znanstvenicima ostati najmanje sljedećih 5 milijardi godina. Troškovi solarnih panela također su pali za 75% što bi trebalo potaknuti sve na solarnu energiju.
Još jedna glavna prednost instaliranja solarnih panela je ta što nitko ne može kupiti ili pretvoriti sunčevu svjetlost u monopol. U kombinaciji s lakoćom solarnih panela, ovo također pruža značajnu prednost solarne energije u energetskoj sigurnosti. Zbog toga vlade ulažu ogroman novac u razvoj i ugradnju solarnih sustava.
Solarna energija smanjuje i vaš ugljični otisak. Poznato je da ugljični dioksid uzrokuje globalno zagrijavanje koje uzrokuje pustoš na našoj Zemlji, što dalje dovodi do topljenja ledenjaka, ugrožavanja životinja i erozije obalnih linija.
Na primjer, sunčeva energija može pomoći u uštedi više od 16000 litara vode godišnje, a također smanjiti ovisnost o neobnovljivim izvorima energije.
Smanjenjem kilometraže s 15.000 na 10.000 može se uštedjeti više od tone CO2 što je oko 15% otiska prosječne osobe.
Tehnologija u industriji solarne energije kontinuirano napreduje, a poboljšanja će se zasigurno intenzivirati u budućnosti. Inovacije u nanotehnologiji i kvantnoj fizici mogu povećati učinkovitost solarnih panela ili višestruko povećati električnu snagu.
Solarni sustavi ne zahtijevaju puno održavanja. Sve što trebate je održavati ih relativno čistima. Pouzdane tvrtke za solarnu energiju daju 20-25 godina jamstva.
Nema habanja, a pretvarač je jedini dio koji treba promijeniti nakon 5-10 godina. U osnovi se troši vrlo malo na održavanje i popravke.
Na primjer, prosječni trošak godišnjeg pregleda kućnog krovnog solarnog PV sustava iznosi približno 150,00 USD
Solarna energija može se koristiti u različite svrhe, poput proizvodnje električne energije ili topline. Također se može koristiti za proizvodnju električne energije u područjima bez pristupa energetskoj mreži, za destiliranje vode u regijama s ograničenim zalihama vode, satelitskim satelitima u svemiru, u stambenim objektima i rekreacijskim kućama. Ovo su neke od najpopularnijih raznolikih namjena solarne energije.
Kako će neke od potreba za energijom podmiriti solarni sustav, računi za energiju sigurno će pasti. Također ovisi o veličini sustava solarnih panela i potrošnji električne energije. Ne samo da ćete uštedjeti na računu, već ćete i proizvesti više električne energije nego što možete potrošiti, a višak će se izvoziti natrag u mrežu pod uvjetom da je povezan.
Na primjer, imate potrošnju od 10 000 kWh, a ako solarni paneli proizvedu 10 000 kWh ili više, na kraju ćete uštedjeti puno na svojim računima za struju. Prosječni račun za električnu energiju može biti niži od 10 USD.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili telefona

Slobodno nas pitajte bilo što o našim uslugama. Radujemo se što ćemo odgovoriti na vaša pitanja i pomoći vam u sljedećem projektu.


Zelena energija je
budućnost

Natura semper in spiritu de coloribus